Services WoW!

Service is onze inspiratie. Wij zijn tevreden als onze klant tevreden is. Omdat er een enorm veel producten op de markt zijn en verschillende technieken worden gebruikt informeren wij U Op deze pagina over materialen, plakadvies en wasvoorschriften en kleuradvies.

 

PLAKADVIES

In tegenstelling tot wat u misschien zou denken, is er veel verschil in kwaliteit van zelfklevende decoratiefolies. Naast de kwaliteitsverschillen van de verschillende foliemerken zijn er folies voor allerlei toepassingen. Zo zijn er folies met een verwijderbare lijmlaag (de lijm blijft aan de folie zitten bij verwijdering van de folie) die worden gebruikt voor tijdelijke reclame (acties, bouwborden e.d.). De kleurechtheid van deze soort is meestal twee à drie jaar, de zogenaamde economy films.

Folies met een permanente lijmlaag gaan over het algemeen ook langer mee (5 tot 8 jaar). Dit zijn de zogenaamde intermediate films, ideaal voor reclameborden, raambelettering, en eenvoudige autobelettering (op rechte vlakken). De intermediate films zijn minder geschikt om op holle of bolle oppervlakken te gebruiken.

Super Cast films hebben de langste levensduur (10 tot 12 jaar voor de kleuren, 6 jaar voor de metallics) en zijn geschikt voor geprofileerde ondergronden (hol en bol).

Daarnaast zijn er verschillende kwaliteiten reflecterende, fluorescerende, translucente (lichtdoorlatende, voor lichtbakken) en transparante folies.

Het spreekt voor zich dat er prijsverschil zit in deze verschillende types folie. De tweejaren of economy films zijn stukken goedkoper dan de super cast films.

Vraag daarom bij de offerte naar de soort folie en wat de garantietermijn is.

 

INSTRUCTIE VOOR BEPLAKKEN VAN MX STICKERSETS

Een aantal aandachtspunten voordat u de sticker gaat plakken.

· Het is belangrijk dat het plastic en de sticker minimaal 15 uur in een ruimte hebben gelegen waar de temperatuur minimaal 20 graden is.

· Belangrijk is dat het plastic in een ruimte is opgeslagen waar geen siliconenspray is gebruikt.

· Reinig de ondergrond of kappen met een reiniger waarin geen weekmakers zijn verwerkt. Bij voorkeur adviseren wij  Surface cleaner. Gebruik geen thinner of benzine. Thinner en benzine worden opgenomen door de kunststof kappen waardoor de lijmlaag op de sticker wordt aangetast. Omdat alle plastick wordt gemaakt van Polypropeleen(PP, is gereceycled kunstof) is het voor sommige merken leveranciers  mogelijk een speciale PP kunstof reiniger en primer te gebruiken. Vraag ernaar bij uw dealer!

· Na het reinigen de ondergrond of kap, bij voorkeur met een daarvoor bestemde primer, d.m.v. deze op een pluisvrije doek aan te brengen, behandelen en poets de ondergrond goed uit.

· Situeer de sticker op de te plakken plastic en haal de achterzijde van de sticker er gedeeltelijk af. Advies is altijd onderaan met plakken te beginnen.

· Wrijf ontstane plooien er volledig uit totdat de sticker zonder plooien op de ondergrond of kap zit.

· Het kan voorkomen dat de sticker overtollig materiaal kan hebben, bij teruglopende binnenhoeken, uitsparingen en extreme rondingen. Snij het overtollige materiaal weg en zorg dat de sticker binnen de contouren van de ondergrond of kap, opgeplakt is. Vermijd dat de sticker buiten de ondergrond of kap zit.

· Het verwarmen en of föhnen van de sticker moet worden vermeden.

· Wacht minimaal 48 uur met het rijden op de motor en of het schoon maken van de ondergrond of kappen. Hierdoor krijgt de lijmlaag de tijd te hechten op de ondergrond of kappen.

Het in acht nemen van deze punten is belangrijk voor de leverduur van uw sticker.

WASVOORSCHRIFT

U zult jarenlang van uw kleding kunnen genieten indien u de instructies op het wasvoorschriftenetiket correct opvolgt. Gebruik altijd een mild waspoeder en was uw artikel op de juiste temperatuur zoals die in uw kledingstuk staat vermeld. Was jassen altijd apart, verwijder eerst de uitneembare fleecevoering alvorens deze te wassen.

Flexbedrukking

Voor het wassen het textiel binnenste buiten draaien.
Wij adviseren te wassen tot 60°C.
Gebruik uitsluitend wasmiddelen die geen bleek of wasverzachter toegevoegd hebben.
Na het wassen niet in de wasdroger.
Niet over de print strijken, kan wel binnenste buiten gestreken worden.

MATERIALEN

In tegenstelling tot wat u misschien zou denken, is er veel verschil in kwaliteit van zelfklevende decoratiefolies. Naast de kwaliteitsverschillen van de verschillende foliemerken zijn er folies voor allerlei toepassingen.
Zo zijn er folies met een verwijderbare lijmlaag (de lijm blijft aan de folie zitten bij verwijdering van de folie) die worden gebruikt voor tijdelijke reclame (acties, bouwborden e.d.). De kleurechtheid van deze soort is meestal twee à drie jaar, de zogenaamde economy films.

Folies met een permanente lijmlaag gaan over het algemeen ook langer mee (5 tot 8 jaar). Dit zijn de zogenaamde intermediate films, ideaal voor reclameborden, raambelettering, en eenvoudige autobelettering (op rechte vlakken). De intermediate films zijn minder geschikt om op holle of bolle oppervlakken te gebruiken.

Super Cast films hebben de langste levensduur (10 tot 12 jaar voor de kleuren, 6 jaar voor de metallics) en zijn geschikt voor geprofileerde ondergronden (hol en bol).

Daarnaast zijn er verschillende kwaliteiten reflecterende, fluorescerende, translucente (lichtdoorlatende, voor lichtbakken) en transparante folies.

Het spreekt voor zich dat er prijsverschil zit in deze verschillende types folie. De tweejaren of economy films zijn stukken goedkoper dan de super cast films.

Vraag daarom bij de offerte naar de soort folie en wat de garantietermijn is.

KLEURMANAGEMENT

Een van de grootste uitdagingen van het digitale full color printen is er zeker van te zijn dat de geprinte kleuren ook daadwerkelijk die kleuren vertegenwoordigen die je ervan verwacht.

Full color kan je helpen om een nieuwe dimensie aan je uitstralingen te geven, maar werpen wel een aantal nieuwe overwegingen op. Onderstaand tref je een aantal definities aan die van belang zijn bij de juiste keuze van printtechniek.

Full color

Een reproductie van een kleurenafbeelding gemaakt met bepaalde inkten in verschillende hoeveelheden. Het origineel kan bestaan uit een RGB of CMYK bestand.

Spotkleur

De toevoeging van een of meerdere kleuren aan een afbeelding, door gebruik te maken van inkt met die specifieke kleur. Met spotkleuren kunnen geen full color afbeeldingen gemaakt worden.

DPI

Een afkorting voor “dots per Inch”. Een eenheid om de hoeveelheid pixels per maateenheid weer te geven (resolutie). Hoe meer pixels per eenheid hoe scherper en duidelijker de afbeelding.

Kijkafstand

De kijkafstand bepaald in sterke mate de benodigde resolutie. Bij een grotere kijkafstand mag het aantal dpi’s afnemen om toch het gewenste resultaat te behouden.

Om tijd en kosten te besparen dient u een juiste resolutie toe te passen, waarbij rekening is gehouden met de kijkafstand.

Er zijn verschillende mogelijkheden om tot het juiste kleurenspectrum te komen, maar van grote invloed bij het creëren van de kleuren is het begrijpen hoe verschillende apparaten hun kleuren opbouwen.

RGB kleuren

De RGB kleuropbouw werkt met een pixel patroon van Rood, Groen en Blauw licht dat gezamenlijk een full color afbeelding weergeeft. Deze kleuropbouw wordt gebruikt bij b.v. scanners en beeldschermen.

CMYK kleuren

De CMYK kleuropbouw werkt met een pixel patroon van Cyaan, Magenta, Yellow en zwarte inkten of toners die gezamenlijk een full color afbeelding reproduceren. Deze kleuropbouw wordt gebruikt bij nagenoeg alle digitale printers.

Spotkleuren (steunkleuren)

Er zijn veel spotkleur systemen. Maar een van de meest aansprekende is het Pantone Matching System (PMS), een gedefinieerde set van spotkleuren waarvan gebruik gemaakt wordt door drukkers. CMYK printers kunnen spotkleuren alleen maar benaderen.

Iphone Graphics

Een trend is je IPhone te personaliseren. Hieronder een aantal graphics voor de IPhone 4. Voorbeelden zijn illustratie, ook speciale verzoeken zijn mogelijk.

Nu ook leverbaar complete covers met sublimatie druk voor Ipad en Iphone.

Pitboards

WoW! pitboards worden gemaakt van 6 mm kunststof plaatmateriaal.

Leverbaar in Withboard als in Krijtboard. Het withboard en krijtboard is los na te bestellen.

BMX Graphics

Wij leveren ontwerpen en produceren nummers nummerplaten voor de BMX.

MX Graphics

Onze stickers worden uitsluitend gemaakt van top kwaliteit. MX Stickers is veelal gepersonaliseert. Het DTP en ontwerp wordt door ons zelf verzorgd waardoor we snel een ontwerp naar uw wensen kunnen maken. We berekenen geen ontwerp kosten en of kosten voor het digitaliseren voor onze vaste dealers.  Eind gebruikers adviseren we contact op te nemen met uw dealer.

Wij hebben de meest voorkomende MX logo’s in ons bestand. Heeft u andere logo’s en die zijn nog nooit door ons gebruikt, dan dienen deze logo’s digitaal aangeleverd te worden in een van de onderstaande vector bestanden:

Coreldraw versie X7 (Cdr)
Adobe Illustrator CS6 (Ai)
EPS file of PDF file
Deze zijn op te vragen bij uw reclame bureau, of diegene die het briefpapier drukt.

Kunnen de logo’s niet digitaal worden aangeleverd in het juiste bestand, dan kunnen er JPEG afbeeldingen opgestuurd worden. Voor het digitaliseren van de logo’s dient men € 28,– excl. BTW (19%) logokosten te betalen.

Onze ontwerpen zijn in meerdere kleurstellingen verkrijgbaar!

• Indien u akkoord gaat met uw bestelling en met onze algemene voorwaarden, kunt u de bestelling bevestigen. Door het bevestigen van uw bestellng bent u verplicht de goederen af te nemen!.

Textiel bedrukken

Voor het brdrukken van textiel bestaan verschillende technieken. Hieronder staan de meest voorkomende technieken om uw textiel te voor zien van een bedrukking.

Technieken:

Zeefdruk (ook: serigrafie) is een druktechniek die gebruikt wordt voor vele grafische doeleinden, zoals textieldecoratie, affiches, kunstdrukken en textieldruk. Ook wordt deze techniek industrieel toegepast voor de productie van bijvoorbeeld printplaten e.d. Wij gebruiken de techniek voor het bedrukken van alle soorten textiel en relatiegeschenken. Zowel vlakke delen als ronde objecten ( ronddruk )

Het principe van de zeefdruktechniek is vrij eenvoudig. Een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal wordt over een raamwerk gespannen. Het zeefdrukraam wordt vervolgens (meestal) voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een positief film belicht wordt. De op het positief aanwezige donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weggewassen zodat doorlatende plekken op het zeefdrukraam ontstaan, waar de inkt doorheen gedrukt wordt. Men brengt de inkt op het raam aan en smeert deze met behulp van een rakel uit, waardoor de vorm van de sjabloon op het te bedrukken voorwerp wordt afgedrukt. Zeefdrukinkt is goed dekkend; dit maakt dat ook gedrukt kan worden op donkere ondergronden. Dit in tegenstelling tot vlakdruk, hoogdruk en diepdruk waarbij altijd transparante inkten gebruikt worden.

Geschiedenis: De zeefdruktechniek komt waarschijnlijk uit Japan, waar de sjabloondruktechniek werd verfijnd door, in plaats van brede verbindingen van het sjabloonmateriaal te laten bestaan, haar of zijde te gebruiken. Hierdoor konden veel fijnere ontwerpen worden gedrukt zonder plekken die opgevuld moesten worden.

Voordelen van Zeefdruk:

Men kan werken met fijne tekeningen en kleine details. de fijnheid in zeefdruk is in feite onbeperkt.
Voor grote aantallen prijstechnisch aantrekkelijk
Blijft mooi in de was ( zie wasvoorschriften )
Er bestaan vele verschillende zeefdruk inkten waardoor er een speciaal eindresultaat gecreeerd word:

– Glitterinkt
– Reflecterende Inkt
– Glow in the dark inkt
– Reliëf inkt
– Anti slip inkt
– lycra inkt
– 3D zeefdrukinkt.
– Zeefdruk Transfers:

Om bij een nabestelling niet nog eens instel en raamkosten te berekenen word er vaak gekozen voor transfers, deze worden in 1 keer gedrukt en kunnen dan op voorraad bewaard. Bij een enkele druk of backorder is dit dan eenvoudig erop te persen. Minimale afname van de transfers in verplicht, afhankelijk van het logo.
Heeft u een klant die regelmatig met enkele stuks textiel langs komt, dan is dit een uitstekende en kostenbesparende methode.

Sublimatie is de directe overgang van een stof uit de vaste fase naar een gasvormige fase. Dat wil zeggen dat de inkt gasvormig wordt gemaakt d.m.v. warmte en dit overgezet wordt op een polyester ondergrond. Het textiel moet polyester bevatten en licht van kleur zijn. Super mooie kleuren en blijft zeer mooi in de was. Voor gekleurde ondergronden is sublimatie flex mogelijk, u ziet voor alle soorten stof is er een oplossing. Mooi voor foto’s of full color logo’s.

Flex en Flock: Deze materialen zijn zeer geschikt voor kleine aantallen of rugcijfers of namen. Flex is een soort heel dun rubber voorzien van een lijmlaag. Door de warmte van onze pers wordt de lijm vloeibaar en loopt tussen de vezels van het textiel. Bij het afkoelen wordt deze lijm hard en blijft “haken”tussen de textiel vezels. muurvast en kleurvast, ook in de was. Niet in de droger. Alle kleuren op voorraad, ook glitters, reflecterend, neon, mirror, holografische folies. Flock: is eenzelfde materiaal, heeft dit materiaal een dikte uistralin d.m.v. kleine haartjes ( vergelijkbaar met Velourse gordijn stof ).

Borduren geeft een luxe uistraling aan uw bedrijfs of sportkleding. Mail ons uw logo in een JPG bestand en we maken hier een borduurbestand van, met de uiste kleuren en afmetingen.

Wilt u nog iets extra’s, wij willen u graag het 3D borduren laten zien. Geeft een chique uitstraing met diepte….

Full color digitaal textieldruk: Met de nieuwste technieken is (bijna) alles mogelijk. deze techniek kan goed gebruikt worden bij kleine aantallen, maar ook goed inzetbaar is bij grotere hoeveelheden het is een voordeel bij deze techniek dat alle kleuren mogelijk zijn, op een witte of donkere ondergrond, het is allemaal mogelijk, u ziet….. alles is te bedrukken.

Embossing: Bij embossing wordt de print drie dimensionaal op de stof geponst. Het resultaat is als in reliëf, discreet en exclusief. Deze methode kan op de meeste materialen worden gebruikt maar bij voorkeur op katoen, polyester en fleece. Embossing is een exclusief procédé, hierbij wordt geen gebruikt gemaakt van kleur, maar de hoogteverschillen in het reliëf zorgen voor de contour van de afbeelding. Deze zeer exclusieve techniek zal uw merk zeker de nodige innovatieve uitstraling geven!

Bedrijfs/Vrije tijds Kleding

Met WoW! Graphics & WoW! Sports heeft u een totaal leverancier voor al uw kleding en toebehoren. Bent u op zoek naar promotiekleding, sportkleding, werkkleding of gewoon casuals, wij kunnen het u leveren. De merken die we leveren zijn o.a. Addidas, Lotto, Slazenger, AWD, Santino, Newwave, Clique, TexasBull, Harvest, Printer, B&C en Matterhorn. Hierdoor bent u verzekerd van grote merken die een grootte bijdrage leveren aan de uitstraling die u verlangt van uw onderneming, personeel, medewerkers en team leden. Klik hier voor de volledige catalogus 2012. Wij vermelden geen prijzen in de catalogussen. Prijzen op aanvraag!

‘Dress your company for success’

Iedereen die een naam, een logo of een boodschap kwijt wil op textiel heeft binnen onze collectie ruime keuze uit verschillende collecties. Al onze producten zijn ontworpen met het beste oppervlak vrij voor bedrukking of borduring. Ons assortiment geeft mannen, vrouwen en kinderen de mogelijkheid om eenheid uit te stralen. Onze klassieke producten komen elk seizoen terug, wat u de mogelijkheid geeft om slechts een gedeelte van uw bedrijscollectie te wijzigen in plaats van de hele collectie, of deze aan te vullen.

De eisen die bedrijven stellen als ze promotiekleding en bedrijfskleding bestellen voor hun werknemers en klanten, wijken niet zoveel af van de eisen die mensen in het algemeen stellen aan kleding voor eigen gebruik. De meeste mensen zoeken naar informele, hoogwaardige kleding die er goed en modern uitziet. De collecties van New Wave komen tegemoet aan al deze eisen. Wij willen kleding leveren die een natuurlijk deel van uw garderobe uitmaakt. Onze collecties dienen goed aan te sluiten bij alle kleding uit uw garderobe, zowel voor wat betreft stijl, als voor wat betreft kleur. Minstens zo belangrijk is het, dat onze kleding op doeltreffende wijze bijdraagt aan het imago van uw bedrijf en de informatie/boodschap verschaft die u wenst uit te dragen. Ga bij het bestellen van promotiemateriaal altijd voor uzelf na, of u het zélf cadeau zou willen krijgen.

Overweeg geen producten aan te schaffen die uzelf beschouwt als “weggevertjes”.

In wezen is profileren een manier om een product verder te verfijnen, door de toevoeging van een bedrijfsimago. Alvorens te beslissen op welke manier het kleding stuk gemaakt dient te worden, dient u zich af te vragen welk doel het krijgt. Moet het logo bijvoorbeeld groot of juist klein en discreet zijn? Op welke plaats dient het logo op het kleding stuk aangebracht te worden? Welk ontwerp is het meest geschikt? Op welke manier kunnen de huis kleuren van het bedrijf erin verwerkt worden?

Uw voordelen.Wij bieden de branche een ruim assortiment van bekende en succesvolle merken. Het verschil tussen onze producten en die van andere leveranciers in de branche is, dat wij modernere kleding aanbieden, u meer keuzemogelijkheden heeft bij de mix & match van verschillende producten onderling en producten van betere kwaliteit leveren.
De toepassingen – en daardoor de reden om te investeren in profielkleding – mogen wat ons betreft gerust veelzijdig genoemd worden.

Een groot gedrukt logo of discreet borduurwerk of iets helemaal anders? Aan u de keuze! Hier gelden geen regels. U bepaalt welke boodschap u wilt overbrengen en op grond van de mogelijkheden die het kledingstuk biedt, kiest u de methode. Hieronder staan enkele voorbeelden van druktechnieken.

Rechtstreeks borduurwerk op het kledingstuk, Geborduurde labels, Geweven labels, Druk, en Reliëfdruk

Een jas, een sweater, een pet, of t-shirt, welk kledingstuk u ook kiest, het is uitstekend geschikt als drager van UW BEDRIJFSPROFIEL

Promotionele kleding – een effectieve manier van communiceren.

Al oze kleding kan bedrukt, geborduurd en van embossing voorzien worden.

WoW! Graphics levert u ook maatwerk. De mogelijkheid is aanwezig dat uw kleding voorzien wordt met uw eigen label. Uiteraard zijn hieraan voorwaarden verbonden. Vraag naar de privatelabel voorwaarden bij WoW! Graphics.

Canvasprints

Geprint op canvas (schildersdoek) en gespannen op een frame. Prachtig resultaat voor in uw woning, winkel, kantoor, praktijk of bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van deze kwalitatief hoogstaande fotoschilderijen. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen zodat uw fotodoek een belangrijke plaats zal innemen in uw interieur. Een blikvanger van formaat!

Onze prints zijn sprankelend en bestand tegen zonlicht en water. Onze prints hebben geen vernislaag nodig, de kleuren blijven fris en helder. Dankzij de waterbestendige inkten kan het kunstwerk gewoon met niet bijtende schoonmaak middelen greinigd worden. Uw favoriete foto of afbeelding wordt door ons geprint op professioneel canvas en daarna vakkundig en zorgvuldig gespannen op een houten frame.

Banieren

Banieren zijn in ons land helemaal in opkomst. Banieren kunnen gebruikt worden voor diverse toepassingen, want banieren kunnen in de vlaggenmast bevestigd worden als moderne vervanger van de wappervlag. Ook kunnen banieren gebruikt worden als plafondhanger of als aankleding op een beurs of evenement en op die manier zijn banieren gegarandeerde aandachtstrekkers. U kunt zelfs aan gevels en lantaarnpalen banieren tegenkomen.

WoW! Graphics kan uw eigen banier voor u maken. Er zijn diverse maten en modellen mogelijk en ze kunnen van diverse materialen vervaardigd worden. Afhankelijk van de plaats waar u uw banier wilt hangen, kunnen we adviseren over de meest passende keuze voor het materiaal. Onze banieren zijn duurzaam, weersbestendig en UV bestendig. We hebben diverse ophangsystemen om uw banier zo mooi mogelijk te presenteren. Het is mogelijk om uw banieren door onze monteurs te laten ophangen, zo bent u verzekerd van een mooi en goed zichtbaar product dat lang meegaat.

Get In touch

Linkedin

Like our page and send us message directly from our brand new Linkedin profile

Like our page